Име F206 ST9 Black Pietra Grigia
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F206 ST9 F206 ST9 Black Pietra Grigia е мермерен декор кој со впечатливите бели шари лесно се комбинира со било кои бели декори во било која структура. Кај овој декор автентичноста доаѓа до израз на голема површина заради XL форматот, што значи мотивот не се повторува. Структурата ST9 додава посебен мат ефект на овој дезен.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.