Име F206 ST9 Black Pietra Grigia
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F206 ST9 Black Pietra Grigia е мермер декор кој со впечатливите бели шари лесно се комбинира со било кои бели декори во било која структура. Кај овој декор автентичноста доаѓа до израз на голема површина заради XL форматот, што значи мотивот не се повторува. Структурата ST9 додава посебен мат ефект на овој дезен.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91147 F206 ST9 Black Pietra Grigia 18mm 6.828 ден. по ком.