Име F221 ST87 Cream Tessina Ceramic
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F221 ST87 Cream Tessina Ceramic. Дизајнот на овој декор изгледа многу неутралено и воздржано, така што може да се комбинира со многу впечатливи видови на дрво. Светлата боја на крем има елементи од ладна сива и бела, изгледа добро во комбинација со уни декори од тој дел од спектарот. Но, многу хармонични комбинации се исто така добиени со дрво декор во боја на песок. Површината ST87 Mineral Ceramic со својот мат-сјај и малку рапав изглед дополнително го нагласува впечатокот од керамичкиот материјал.
Структура ST87 Mineral Ceramic
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.