Име F302 ST87 Ferro Bronze
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F302 ST87 Ferro Bronze Феро декор е совршена верзија на железна плоча со дотрајан изглед. Мешавина од бакар и бронзена боја го докажува реален изглед на метал, што дополнително се нагласува со неправилната структура на декорот. Мат и сјајните елементи на површината ST87 Mineral Ceramic придонесуваат за автентичниот изглед.
Структура ST87 Mineral Ceramic
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.