Име F311 ST87 Ceramic Anthracite
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F311 ST87 Ceramic Anthracite . Во серијата декори керамика, антрацит бојата ја докажува елеганција и рамнотежата. Топлата темна боја, репродукција на керамика изгледа добро во комбинација со светли и природни дрво декори и неутралени уни декори. Површината ST87 Mineral Ceramic совршено го надополнува овој декор, бидејќи визуелно и тактилно совршено се совпаѓа со мотивот на декор.
Структура ST87 Mineral Ceramic
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.