Име F416 ST10 Beige Textile
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F416 ST10 Beige Textile. Текстилните материјали денес се почесто се користат во архитектурата и дизајнот. Репродукцијата на беж платното остава впечаток на грубо ткаен материјал со издржлива површина.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91148 F416 ST10 Beige Textile 18mm 6.828 ден. по ком.