Име F434 ST20 Cubanit Steelbrush
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F434 ST20 Cubanit Steelbrush. Овој декор има изглед на кружно четкан метал со топло сива нијанса. Атрактивни комбинации создава со сиво-кафените дрвни декори. Структурата ST20 Metal Brushed создава визуелна автентичност но и на допир дава чувство на фино брусен метал.
Структура ST20 Metal Brushed
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91615 F434 ST20 Cubanit Steelbrush 18mm 7.084 ден. по ком.