Име F461 ST10 Anthracite Metal Fabric
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F461 ST10 Anthracite Metal Fabric. Овој декор претставува комбинација на текстил со металик ефект. Благодарение на металик ефектот може да создава многу шик комбинации со ладно сивите и сините уни декори. Структурата ST10 Deepskin Rough како создава ефект како визуелно така и на допир.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91614 F461 ST10 Anthracite Metal Fabric 18mm 7.084 ден. по ком.