Име F463 ST20 Platinum Grey Metallic
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F463 ST20 Platinum Grey Metallic. Oвој декор ја претставува новата топлосива нијанса во палетата на металик унидекори. Заради контрастот со металик ефектот можни се бројни интересни комбинации со дрвните декори или репродукциите од материјали во топлосиви нијанси. Структурата ST20 создава визуелна автентичност како и на сам допир.
Структура ST20 Metal Brushed
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91149 F463 ST20 Platinum Grey Metallic 18mm 6.828 ден. по ком.