Име F509 ST2 Aluminium
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F509 ST2 Aluminium Декорот алуминиум е ценовно повеќе прифатлива верзија од вистинскиoт алуминиум. Овој декор е со додадени површински својства на трајност. Овој класичен декор честопати се користи како неутрален контраст на дрвените декори. Структурата ST2 дополнително го нагласува металниот изглед на овој декор.
Структура ST2 Smoothtouch Pearl
Дебелина 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/2; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
1899 F509 ST2 Aluminium 18mm 5.381 ден. по ком.
2130 F509 ST2 Aluminium 25mm 6.965 ден. по ком.