Име F642 ST16 Bronze Chromix
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F642 ST16 Bronze Chromix Овој декор припаѓа во серијата на декори со металик изглед со бронзена нијанса што помалку потсетува на камен. Во внатрешното уредување овој декор е идеален за големи ѕидни површини, додека во дизајнот на мебел се користи за кубични елементи. Структурата ST16 е со изразен ефект на гипс што особено е забележително на допир. Оваа топла нијанса е иделна во комбинација со дрвените декори со слични топли бои, како и со црвенкастите унидекори.
Структура ST16 Mineral Plaster
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91150 F642 ST16 Bronze Chromix 18mm 6.828 ден. по ком.