Име MDF F812 PG White Levanto Marble
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Опис F812 PG White Levanto Marble Современите комбинации му даваат живост на овој ретро материјал. Елегантните кристални шари на мермер и XL форматот создаваат природен изглед кој е идеален за големи ѕидни површини.
Структура STPG
Дебелина 18mm
Кант 23/1; 43/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.