Име MDF F812 PM White Levanto Marble
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Опис F812 PM White Levanto Marble. Современите комбинации му даваат живост на овој ретро материјал. Елегантните кристални шари на мермер и XL форматот создаваат природен изглед кој е идеален за големи ѕидни површини.
Структура STPM
Дебелина 18mm
Кант 23/1; 43/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.