Име F812 PT White Levanto Marble
Димензии 4100х600х16mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F812 PT White Levanto Marble. Современите комбинации му даваат живост на овој ретро материјал. Елегантните кристални шари на мермер и XL форматот создаваат природен изглед кој е идеален за големи ѕидни површини. Структурата PT PerfectSense Topmatt го дополнува овој декор со мат ефект.
Структура PT PerfectSense Topmatt
Дебелина 16mm
Кант 23/1.5
Шифра Опис Цена
91513 F812 PT White Levanto Marble 4100x600x16mm 5.636 ден. по m
92580 F812 PT White Levanto Marble 4100x920x16mm 10.263 ден. по m
/ F812 PT White Levanto Marble 4100x1200x16mm 11361 ден. по m