Име F812 ST9 White Levanto Marble
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F812 ST9 White Levanto Marble е погоден за сите површини во кујна. Современите комбинации му даваат живост на овој ретро материјал. Елегантните кристални шари на мермер и XL форматот создаваат природен изглед кој е идеален за големи ѕидни површини. Структурата ST9 го дополнува овој декор со мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91153 F812 ST9 White Levanto Marble 18mm 6.828 ден. по ком.