Име FIN 7010
Димензии H=54.5mm; W=50mm; L=52mm
Финиш полиран хром
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал замак
Опис FIN 7010 е ѕидна закачалка изработена во замак која се карактеризира со својата единствена личност. Со изразито ретро дизајн од Viefe® Team, Fin се прицврстува на ѕидови со помош на завртки или лепило. Тоа е закачалка со перспектива бидејќи радикално се менува во зависност од тоа како гледате на неа од напред или од страна. Нејзината кружна основа е во контраст со соседниот дел во квадратна форма што обезбедува совршено држење на сите видови облека и други додатоци. Нејзината минималистичка естетика е совршена за бањи и соби со помали димензии каде што е суштинска потребата да се закачат работите на ѕидовите.
Шифра Опис Цена
92661 FIN 7010, полиран хром 974 ден. по ком.
92717 FIN 7010, мат бела 877 ден. по ком.
92718 FIN 7010, мат црна 877 ден. по ком.

Category: