Име FLEXA 0404
Димензии 22x70mm
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Кожа+ замак
Опис FLEXA рачката комбинирана од метално копче и кожа создава топлина и софистицираност која лесно се вклопува на сите типови на мебел. Особено е погодна за спални соби и гардеробери. Изработена е од висококвалитетна шпанска кожа и метални копчиња кои се изработени од замак.
Шифра Опис Цена
91850 FLEXA 0404 22x70mm, беж-црна 504 ден. по ком.
91848 FLEXA 0404 22x70mm, кафена-црна 504 ден. по ком.
91849 FLEXA 0404 22x70mm, црна-калај 504 ден. по ком.
91851 FLEXA 0404 22x70mm, црна-месинг 504 ден. по ком.
91852 FLEXA 0404 22x70mm, црна-црна 504 ден. по ком.
92055 FLEXA 0404 22х70мм, беж+калај 504 ден. по ком.
92056 FLEXA 0404 22х70мм, кафена+калај 504 ден. по ком.
92303 FLEXA 0404 22x70mm, беж-месинг 504 ден. по ком.
93425 FLEXA CC128mm/150mm беж+калај 783 ден. по ком.
93428 FLEXA CC128mm/150mm беж+месинг 783 ден. по ком.
93426 FLEXA CC128mm/150mm беж+црна 783 ден. по ком.
93427 FLEXA CC128mm/150mm кафена+црна 783 ден. по ком.
93429 FLEXA CC128mm/150mm црна+калај 783 ден. по ком.
93430 FLEXA CC128mm/150mm црна+црнa 783 ден. по ком.