Име FONDA 6005
Димензии Н=100mm / 150mm
Финиш L24 – брусен челик / L30-Брусена црна / L29 брусен темен месинг
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Fonda е ногарка со нивелатор, изработена од алуминиум. Особено е подобна за мебел за кој е потребно нивелирање односно подесување на висината заради нерамен под. Достапна е во брусен челик финиш, како и во две големини.
Шифра Опис Цена
6465 FONDA 100мм со регулатор, брусен челик 833 ден. по ком.
90994 FONDA 100мм со регулатор, брусена црна 828 ден. по ком.
91844 FONDA 150мм со регулатор, брусена црна 1055 ден. по ком.
92599 FONDA 100мм со регулатор, брусен темен месинг 969 ден. по ком.