Име FREEflap forte F / за висина на фронт 350-650mm
Димензии висина на фронт од 350мм до 650мм, ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи), Максимална дебелина на фронт 28мм
Финиш покривни капачиња / антрацит,сива и бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Минимална висина за вградување 184mm. Подигнување на фронт со тежина до 27kg максимум 90° и 107° агол на отворање. Можност за закочување во било која позиција. Висина на фронт од 200 до 650mm, ширина на фронт од 300 до 1800mm. Максимална дебелина на фронт 28mm. Подесување на висина +/- 1,5mm /. Регулирање од страници +/- 1,5mm. Подесување на аголот +/- 1,5°
Шифра Опис Цена
91131 сет лифт систем FREEflap forte тип-F антрацит 4255 ден. по ком.
7168 сет лифт систем FREEflap forte тип-F бели 4202 ден. по ком.
9161 сет лифт систем FREEflap forte тип-F сиви 4202 ден. по ком.