Име FREEflap mini C / за висина на фронт 200-450mm
Димензии висина на фронт од 200мм до 450мм, ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи), Максимална дебелина на фронт 28мм
Финиш покривни капачиња / антрацит,сива и бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Минимална висина за вградување 118mm. Подигнување на фронт со тежина до 27kg максимум 90° и 107° агол на отворање. Можност за закочување во било која позиција. Висина на фронт од 200 до 650mm, ширина на фронт од 300 до 1800mm. Максимална дебелина на фронт 28mm. Подесување на висина +/- 1,5mm /. Регулирање од страници +/- 1,5mm. Подесување на аголот +/- 1,5°
Шифра Опис Цена
90530 сет лифт систем FREEflap mini тип-C антрацит 2699 ден. по ком.
7201 сет лифт систем FREEflap mini тип-C бели 2699 ден. по ком.
7143 сет лифт систем FREEflap mini тип-C сиви 2699 ден. по ком.