Име FREEfold / за висина на фронт 770-840mm
Димензии висина на фронт од 770мм до 840мм / ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи)
Финиш покривни капачиња / антрацит,сива и бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Специјално создаден за сите типови на висечки кујнски елементи. За елементи со тешки фронтови и простори со низок плафон. Идеален за стаклени витрини со внатрешно осветлување. Со безбедносни средни шарки за заштита од притискање на прстите. Multi-Position-STOPP. Максимална дебелина на фронт до 25mm. Подесување на висина +/- 1,5mm, подесување на страници +/- 2mm, подесување на длабочина +/- 1,5mm. / FREEfold сет содржи: 1х сет отклопен систем ,1х сет покривни капачиња ,FREEfold шарки x2ком. и Sensys шарки х2ком.
Шифра Опис Цена
KB-7169/H4 сет лифт систем FREEfold тип-H4fs 770-840мм 9019 ден. по ком.
KB-7209/H5 сет лифт систем FREEfold тип-H5fs 770-840мм 9319 ден. по ком.
KB-909219/H6 сет лифт систем FREEfold тип-H6fs 770-840мм 9801 ден. по ком.

Category: