Име FREEfold / за висина на фронт 840-910mm
Димензии висина на фронт од 840мм до 910мм / ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи)
Финиш покривни капачиња / антрацит,сива и бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Специјално создаден за сите типови на висечки кујнски елементи. За елементи со тешки фронтови и простори со низок плафон. Идеален за стаклени витрини со внатрешно осветлување. Со безбедносни средни шарки за заштита од притискање на прстите. Multi-Position-STOPP. Максимална дебелина на фронт до 25mm. Подесување на висина +/- 1,5mm, подесување на страници +/- 2mm, подесување на длабочина +/- 1,5mm. / FREEfold сет содржи: 1х сет отклопен систем ,1х сет покривни капачиња ,FREEfold шарки x2ком. и Sensys шарки х2ком.
Шифра Опис Цена
KB-7183/I4 сет лифт систем FREEfold тип-I4fs 840-910мм 8287 ден. по ком.
KB-7207/I5 сет лифт систем FREEfold тип-I5fs 840-910мм 8930 ден. по ком.
KB-90222/I6 сет лифт систем FREEfold тип-I6fs 840-910мм 10010 ден. по ком.