Име FREEfold / за висина на фронт 960-1010mm
Димензии висина на фронт од 960мм до 1010мм / ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи)
Финиш покривни капачиња / антрацит,сива и бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Специјално создаден за сите типови на висечки кујнски елементи. За елементи со тешки фронтови и простори со низок плафон. Идеален за стаклени витрини со внатрешно осветлување. Со безбедносни средни шарки за заштита од притискање на прстите. Multi-Position-STOPP. Максимална дебелина на фронт до 25mm. Подесување на висина +/- 1,5mm, подесување на страници +/- 2mm, подесување на длабочина +/- 1,5mm. / FREEfold сет содржи: 1х сет отклопен систем ,1х сет покривни капачиња ,FREEfold шарки x2ком. и Sensys шарки х2ком.
Шифра Опис Цена
KB-90527/К5 сет лифт систем FREEfold тип-К5fs 960-1010мм 9531 ден. по ком.
KB-90526/К6 сет лифт систем FREEfold тип-К6fs 960-1010мм 11279 ден. по ком.

Category: