Име FREEfold
Димензии висина на фронт од 450мм до 1040мм / ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 25мм
Производител Kessebohmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Специјално создаден за сите типови на висечки кујнски елементи. За елементи со тешки фронтови и простори со низок плафон. Идеален за стаклени витрини со внатрешно осветлување. Со безбедносни средни шарки за заштита од притискање на прстите. Multi-Position-STOPP.. Висина од 650 до 910mm, ширина од 300 до 1800mm. Максимална дебелина на фронт до 25mm. Подесување на висина +/- 1,5mm, подесување на страници +/- 2mm, подесување на длабочина +/- 1,5mm.
Шифра Опис Цена
7152 Сет лифт систем FREEfold тип-G4fs 710-790mm 6,357 ден. по ком.
7178 Сет лифт систем FREEfold тип-G5fs 710-790mm 6,718 ден. по ком.
7169 Сет лифт систем FREEfold тип-Н4fs 770-840mm 7,378 ден. по ком.
7209 Сет лифт систем FREEfold тип-Н5fs 770-840mm 7,687 ден. по ком.
7183 Сет лифт систем FREEfold тип-I4fs 840-910mm 7,495 ден. по ком.
7207 Сет лифт систем FREEfold тип-I5fs 840-910mm 8,200 ден. по ком.
7145 Сет капи Л+Д за FREEfold бели 316 ден. по ком.
7179 Сет капи Л+Д за FREEfold сиви 316 ден. по ком.
7190 Шарка за FREEfold со еуроштраф 6,5мм 399 ден. по ком.
7146 Шарка за FREEfold со штрафење 405 ден. по ком.
8005 Сет лифт систем FREEfold тип-F1fs 650-730мм 6,287 ден. по ком.
8011 Сет лифт систем FREEfold тип-F3fs 650-730мм 7,598 ден. по ком.
90221 Сет лифт систем FREEfold тип-H6fs 770-840мм 8,169 ден. по ком.
90222 Сет лифт систем FREEfold тип-I6fs 840-910мм 9,388 ден. по ком.
90524 Сет лифт систем FREEfold тип-Ј6fs 910-970мм 9,598 ден. по ком.
90525 Сет лифт систем FREEfold тип-Ј5fs 910-970мм 8,089 ден. по ком.
90526 Сет лифт систем FREEfold тип-К6fs 960-1010мм 9,647 ден. по ком.
90527 Сет лифт систем FREEfold тип-К5fs 960-1010мм 7,399 ден. по ком.
90528 Сет капи Л+Д за FREEfold антрацит 316 ден. по ком.
90681 Сет лифт систем FREEfold тип-F5fs 650-730мм 8,139 ден. по ком.
7150 Шаблон за бушење за FREEfold 4,550 ден. по ком.
7210 Граничник за агол 90° 255 ден. по ком.
91867 Сет лифт систем FREEfold тип-F4fs 650-730мм 7100 ден. по ком.
92542 Сет лифт систем FREEfold тип-L6fs 1000-1040мм 9035 ден. по ком.