Име FREELight A / за висина на фронт 275-600mm
Димензии мин.длабочина на вградување 200мм / висина на фронт од 275мм до 600мм / ширина на фронт од 300мм до 600мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 28мм.
Финиш бела, сива
Производител Kesseboehmer
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Погоден за врати без рачка / Лесна монтажа со клип без употреба на алат / Едноставна тестирана технологија / Можност за примена во кујски елементи и елементи за дневен простор / Можност за монтирање на лева или десна страна / Можност за меко затворање со Hettich Sensys шарки / Можност за Push to Open со Hettich Sensys шарки без пружина / Висина на фронт од 300 до 600mm / Ширина на фронт од 300 до 1800mm / За врати до 10,9kg
Шифра Опис Цена
7996 Сет лифт систем FREElight тип-A сив 838 ден. по ком.
90116 Сет лифт систем FREElight тип-A бел 838 ден. по ком.

Category: