Име FREESlide / за висина на фронт 380-500mm
Димензии висина на фронт од 380мм до 500мм / ширина на фронт од 300мм до 1200мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 28мм.
Финиш Бел / Антрацит / Сив
Производител Kesseboehmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис За високи елементи со вградливи апарати како на пр. микробранова печка / Прецизно подигнување на фронтот паралелно со корпусот / Мултинамена за елементи во кујни, бањи и дневен простор / Лесен пристап до работите во елементот / Multi-Position-STOPP / Регулирање од страници +/- 1,5mm / Подесување на длабочина +/- 1,5o / Можност за вградување e-Touch механизам за електронско отворање со притискање или Push to Open пин / Сетот содржи: 1х сет FREESlide отклопен систем ,1х сет покривни капачиња ,осовина попречна 874мм
Шифра Опис Цена
KB-7156/Q2 Сет лифт систем FREEslide тип-Q2 380-500mm 9058 ден. по ком.
KB-8004/Q3 Сет лифт систем FREEslide тип-Q3 380-500mm 9068 ден. по ком.
KB-90523/Q4 сет лифт систем FREEslide тип-Q4us 380-500mm 9573 ден. по ком.

Category: