Име FREEspace бела-хром / за висина на фронт 225-650mm
Димензии мин.длабочина на вградување 63мм / висина на фронт од 225мм до 650мм / ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 28мм
Финиш бела-хром
Производител Kesseboehmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис За врати до 15kg / Едноставна монтажа – ClickFixx / Можност за монтажа со Push to Open
Шифра Опис Цена
91703 Сет лифт систем FREEspace тип-B, Никел/ бела 2510 ден. по ком.
91704 Сет лифт систем FREEspace тип-C Никел/ бела 2639 ден. по ком.
91705 Сет лифт систем FREEspace тип-D Никел/ бела 2799 ден. по ком.
91706 Сет лифт систем FREEspace тип-Е Никел/ бела 2899 ден. по ком.
91707 Сет лифт систем FREEspace тип-F Никел/ бела 2970 ден. по ком.

Category: