Име GRAF 0109
Димензии C-0mm / Ø17.5mm/ H-28mm
Финиш Елоксиран мат/ Мат црна/ Брусен месинг/ Брусен челик/ Брусен темен месинг
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис GRAF 0109 е дизајнирана во модерен, индустриски стил со цилиндрична форма. Нејзината мрежна текстура иако е со мала димензија, овозможува цврсто отворање на фронтот. Достапна е во елоксиран мат, мат црна, брусен месинг и брусен челик.
Шифра Опис Цена
6942 GRAF 0109 Ø17,5/H28mm, елоксиран мат 117 ден. по ком.
6940 GRAF 0109 Ø17,5/H28mm, мат црна 126 ден. по ком.
6908 GRAF 0109 Ø17,5/H28mm, брусен месинг 207 ден. по ком.
6909 GRAF 0109 Ø17,5/H28mm, брусен челик 127 ден. по ком.
92057 GRAF 0109 Ø17,5/H28mm, брусен темен месинг 193 ден. по ком.
92058 GRAF 0109 Ø17,5/H28mm, полиран хром 124 ден. по ком.