Име H1115 ST12 Grey-Beige Bamenda
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1115 ST12 Grey-Beige Bamenda Основата на овој декор е дрвниот вид Венге обоен во сиво-беж нијанса. Структурата ST12 го одликува овој декор со природна рапавост. Интензивната интеракција помеѓу сивите, црвените и кафените тонови дополнително го нагласува седефастиот ефект. Одлично се вклопува во комбинации со сивите унидекори и репродукциите од материјали.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91160 H1115 ST12 Grey-Beige Bamenda 18mm 6.433 ден. по m