Име H1123 ST22 Graphitewood
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1123 ST22 Graphitewood е спротивно на Whitewood. Овој декор има ист мотив како и Whitewood , но основата тука е графит сива, а белите линии изгледаат како пукнатини. Овој декор привлекува погледи во комбинација со бели уни декори, а исто така може да се користи како позадина на широкиот спектар од бои, на пример, во продавници и бутици. Површината ST22 Deepskin Legno ја нагласува линеарноста и му дава дополнителна природност на декорот.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18мм
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5868 H1123 ST22 Graphitewood 18mm 6.433 ден. по ком.