Име H1137 ST12 Black-Brown Sorano Oak
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1137 ST12 Black-Brown Sorano Oak Овој декор на даб со црно-кафена боја овозможува дизајнирање на површините во топли темни тонови само со мало потенцирање на дрвените годови. Овој тип на декор се користи за безвременски мебел со висок квалитет. Создава одличен контраст со белите и беж декорите. Структурата ST12 овозможува дополнителен мат ефект и пријатен на допир декор.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2; 54/2
Шифра Опис Цена
5371 H1137 ST12 Black-Brown Sorano Oak 18mm 5.381 ден. по ком.
428 H1137 ST12 Black-Brown Sorano Oak 25mm 6.965 ден. по ком.