Име H1145 ST10 Natural Bardolino Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H1145 ST10 Natural Bardolino Oak Серијата од овој декор, поради своите грубо изразени елементи, изгледа поприродно и пореално од класичните декори на даб, овој впечаток го дополнува и структурата ST10 Deepskin Rough. Природната боја добро се прилагодува со беж, сива и кафена боја. Комбинациите со бело изгледаат добро со дискретните пори и се особено актуелни за во кујните.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/2, 43/1.5,
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.