Име H1145 ST10 Natural Bardolino Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1145 ST10 Natural Bardolino Oak Племенетите елементи кои ги содржи создаваат верна копија на природниот даб, повеќе од сите класични декори на даб. Тој впечаток го дополнува и структурата ST10. Одлично се вклопува со беж, сиви и кафени тонови.
Структура ST10
Дебелина 18mm/ 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5781 H1145 ST10 Natural Bardolino Oak 18mm 5.381 ден. по ком.
4306 H1145 ST10 Natural Bardolino Oak 25mm 6.965 ден. по ком.