Име H1146 ST10 Grey Bardolino Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1146 ST10 Grey Bardolino Oak Племенетите елементи кои ги содржи создаваат верна копија на природниот даб, повеќе од сите класични декори на даб. Тој впечаток го дополнува и структурата ST10. Одлично се вклопува со бројни унидекори и репродукциите од материјалите.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91161 H1146 ST10 Grey Bardolino Oak 18mm 5.793 ден. по ком.