Име H1176 ST37 White Halifax Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1176 ST37 White Halifax Oak. Покажува дека дури и упадливиот даб со пукнатини и чворови во многу светла боја може да изгледа помалку нордиски. Разновидната интеракција на бела, беж и сива отвора бројни можности за комбинирање со еднобојни декори. Темните пукнатини во мотивот на декорот се особено добри во комбинација со црни или “речиси црни” тонови. Автентичноста на овој декор е омилена во дизајнот на мебел и дизајнот на ентериери. Благодарение на XL формат – што значи дека пукнатините ретко се повторуваат во мотивот на декорот – исто така може да се користи за големи површини, а впечатокот се нагласува со структурата ST37 Feelwood Rift.
Структура ST37 Feelwood Rift
Дебелина 18,6mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6009 H1176 ST37 White Halifax Oak 18,6mm 10.990 ден. по ком.