Име H1180 ST37 Natural Halifax Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1180 ST37 Natural Halifax Oak. Често се користи за кујни или за мебел за дневна соба, каде што нејзините впечатливи пукнатини и чворови ја задоволуваат желбата за природност и автентичност во просторот за живеење. Изгледа одлично во комбинација со современи материјали како метал, стакло и камен. Благодарение на XL форматот – пукнатините ретко се повторуваат во мотивот на декорот, може да се користи за големи површини, а впечатокот е нагласен од синхронизирана структура ST37 Feelwood Rift.
Структура ST37 Feelwood Rift
Дебелина 18,6mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6007 H1180 ST37 Natural Halifax Oak 18,6mm 10.990 ден. по табла