Име H1181 ST37 Tobacco Halifax Oak
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1181 ST37 Tobacco Halifax Oak Најтемната верзија од оваа серија на декори Даб Halifax со нагласени пукнатини и чворови. Може да се комбинира со бели, светлосиви, беж и црни тонови. Благодарение на XL форматот- што значи мотивот е неповторувачки по цела табла, може да се користи и за оплеменување на големи површини. Структурата ST37 го дополнува впечатокот на природно дрво.
Структура ST37 Feelwood Rift
Дебелина 18,6mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6068 H1181 ST37 Tobacco Halifax Oak 18.6mm 10.990 ден. по ком.