Име OPL H1186 TM37 Dark Brown Garonne Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал оплеменета иверица
Опис H1186 TM37 Dark Brown Garonne Oak ги буди сетилата со своите црни пори и пукнатини и особено со својата маркантна текстура. декорот содржи црни елементи кои овозможуваат комбинирање со темните уни декори, особено со мат црни и смирени темни репродукции на материјалите. PerfectSense мат лакираната површина со синхронизирана структура TM37 Feelwood Rift Matt оддава впечаток на дабовина обработена со мат уље и додава вредна карактеристика на површината на која не остануваат отпечатоци од прсти.
Структура TM37 Feelwood Rift Matt
Дебелина 18.6mm
Кант 23/1mm
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm
Шифра Опис Цена
93294 H1186 TM37 Dark Brown Garonne Oak 18,6мм 17.385 ден. по табла