Име H1213 ST33 Натурал тосини
Димензии 2800х2070мм
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1213 ST33 Натурал тосини. Секогаш модерниот даб и јавор добија популарност во дизајнот на мебел. Многу елегантниот природен изглед на овој декор е надополнет со седефаста основа која на декорот му дава посебна длабочина. Впечатокот е дополнително засилен со синхронизирана површина ST33 Feelwood Crafted, која делува како рачно изработен мат финиш. Овие специјални ефекти изгледаат многу автентични на поголеми површини, бидејќи мотивот се повторува малку пати благодарение на XL форматот. Светлата пиродна боја изгледа добро во комбинација со потемни уни декори од лава сива до оникс сива боја.
Структура ST33 Feelwood Crafted
Дебелина 18мм (18,6мм)
Кант 23/04; 23/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6004 H1213 ST33 Натурал тосини 18мм (18,6мм) 8456 ден. по ком.