Име H1277 ST9 Light Lakeland Acacia
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1277 ST9 Light Lakeland Acacia. Природен, но сепак неутрален декор кој секогаш изгледа одлично на големи површини. Поради својата светла боја со пригушена сива, овој декор изгледа светло и модерно, па затоа може да се комбинира на различни начини со различни бои: од бела, преку неутрални и интензивни бои, па се до црна. Неутралната структура ST9 Smoothtouch Matt му дава исклучителна смирениот на овој декор на дрво.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm/ 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5782 H1277 ST9 Light Lakeland Acacia 18mm 5.381 ден. по ком.
455 H1277 ST9 Light Lakeland Acacia 25mm 6.965 ден. по ком.