Име H1312 ST10 Sand Beige Whiteriver Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1312 ST10 Sand Beige Whiteriver Oak. Овој декор има рустичен изглед во боја на песок лесно се комбинира со бели и светлосиви нијанси. Структурата ST10 Deepskin Rough создава груба природност на допир.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91164 H1312 ST10 Sand Beige Whiteriver Oak 18mm 6.828 ден. по ком.