Име H1313 ST10 Grey Brown Whiteriver Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H1313 ST10 Grey Brown Whiteriver Oak. Овој даб со црвно кафена боја има рустичен изглед. Одлично соодветствува со бели и светло сиви декори. Структурата ST10 Deepskin Rough му дава рапавост на допир.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/08; 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.