Име H1318 ST10 Natural Wild Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H1318 ST10 Natural Wild Oak. Овој натур даб има изразени црни чворови кои дополнети со структурата ST10 Deepskin Rough оставаат впечаток на природност. Натур бојата овозможува комбинации со речиси сите репродукции на материјали и уни декори. Исклучително модерно изгледа во комбинација со црните декори.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/08; 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.