Име H1318 ST10 Natural Wild Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1318 ST10 Natural Wild Oak. Овој натур даб има изразени црни чворови кои дополнети со структурата ST10 Deepskin Rough оставаат впечаток на природност. Натур бојата овозможува комбинации со речиси сите репродукции на материјали и уни декори. Исклучително модерно изгледа во комбинација со црните декори.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91166 H1318 ST10 Natural Wild Oak 18mm 6.433 ден. по ком.
93278 H1318 ST10 Natural Wild Oak 25mm 8.017 ден. по ком.