Име H1336 ST37 Sand Grey Glazed Halifax Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1336 ST37 Sand Grey Glazed Halifax Oak. Песочно сивиот халифакс даб е нова верзија на најпопуларниотѕ декор. Наспроти сите останати халифакси каде годовите и чворовите се црни и темни, ова е глазирана верзија со светли пори. Благодарение на XL форматот со неповторувачки мотив овој декор може да се користи за покривање на големи површини како ѕидна облога.
Структура ST37 Feelwood Rift
Дебелина 18.6 mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91167 H1336 ST37 Sand Grey Glazed Halifax Oak 18.6mm 11.556 ден. по ком.