Име H1344 ST32 Cognac Brown Sherman Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1344 ST32 Cognac Brown Sherman Oak. Исклучително рустична репродукција на даб кој синхронизиран со структурата ST32 Feelwood Vintage создава ефект на старо веќе користено дрво. Бојата коњак кафена ја нагласува природноста на овој декор.
Структура ST32 Feelwood Vintage
Дебелина 18.6mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91168 H1344 ST32 Cognac Brown Sherman Oak 18.6mm 10.990 ден. по ком.