Име H1345 ST32 Grey Sherman Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1345 ST32 Grey Sherman Oak. Со структурата ST32 Feelwood Vintage овој декор добива рустичен изглед на даб кој одлично се комбинира со различните уни декори.
Структура ST32 Feelwood Vintage
Дебелина 18.6mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91169 H1345 ST32 Grey Sherman Oak 18.6mm 10.990 ден. по ком.