Име H1387 ST10 Graphite Denver Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1387 ST10 Graphite Denver Oak. Типичен изглед на природен даб. Бојата на графит ги поврзува темните топли тонови со ладните тонови.Лесно се комбинира со бројни репродукции на материјали и уни декорите.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91171 H1387 ST10 Graphite Denver Oak 18mm 6.433 ден. по m