Име H1399 ST10 Truffle Brown Denver Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1399 ST10 Truffle Brown Denver Oak. Претставник на природен даб со карактеристичен стил, со мали чворови и ефект на нејасен изглед. Необичната боја на овој дезен е причина да изгледа посебно. Тој нуди комбинација со многу дезени и поврзува топли и ладни нијанси на бои. Може да се вклопи со многу еднобојни дезени и спектарот за негова примена е многу голем. Површината ST10 Deepskin му дава природен изглед на овој декор.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5872 H1399 ST10 Truffle Brown Denver Oak 18mm 6.433 ден. по ком.