Име H1401 ST22 Cascina Pine
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1401 ST22 Cascina Pine. Во основата на овој декор е белата боја низ која се проткајува природната шара на бор. Благодарение на впечатливите рустични елементи, дизајнерите имаат можност да го користат овој оригинален декор како модерен допир од природата. Структурата ST22 Deepskin Linear создава линеарно четкана површина со што го подобрува впечатокот како визуелно така и на допир.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5875 H1401 ST22 Cascina Pine 18mm 5.998 ден. по ком.